Bot Consult

Skydda företagets bärbara datorer

Bärbara datorer är en fantastisk investering för företag då dessa tillåter deras anställda att utföra sitt arbete på andra ställen än kontoret. Idag är många företag och deras anställda till och med beroende av fungerande datorer då de ofta är av stor betydelse för att underlätta och effektivisera arbetet.

Datorfodral ökar livslängden på företagets bärbara datorer

Att även investera i datorfodral för att skydda företagets bärbara datorer kommer resultera i att de håller längre. Detta gynnar företaget ur en ekonomisk synvinkel och dessutom kommer situationer där en anställd sitter med en icke-fungerande dator undvikas. Genom att skydda de bärbara datorerna bidrar företaget även till en mer hållbar värld. Detta eftersom att en ökad livslängd på produkter bidrar till att minska det konsumtionssamhälle som vi idag lever i.

Prisvärt, snyggt och smidigt

Att använda datorfodral behöver inte vara fult och klumpigt – en fördom som många annars kan ha. Utan tvärtom, kan du på den här sidan hitta snygga, trendiga och framförallt smidiga datorfodral som på bästa sätt skyddar företagets bärbara datorer. Där finns massor av olika fodral, designade på olika sätt för att det ska finnas något för alla! Välj bland olika färger, modeller, material och storlekar.